- Lær å smake hvitvin
- Chardonnay’s mange ansikter
- Kjenn igjen kvalitet i hvitvin
- Bli kjent med Rosé
- Lær å smake rødvin
- Syrah´s mange ansikter
- Lær å kjenne igjen kvalitet i rødvin
- Østerrike
- Italienske fra Piemonte
- Catalonia – Spania
- Burgund – Pinot Noir
- Hvitvin og Rosé
- Spansk aften
- Cabernet Sauvignon
- Pinot Noir
- Amerika vs Frankrike
- Riesling
- Biodynamiske viner
- Rhonedalen
- Julespesial
- Bordeaux
- Mat og vin
- Rosè fra flere land
- Toscana
- Catalonia / Spania – Pre vintur
- Bli en vinsmaker
- Syre og garvestoff
- Stilforskjeller i hvitvin
- Sav. Blanc og Chardonnay + Smaken av fat
- Ferieviner
- Syrah og Pinot Noir
- Stilforskjeller i rødvin
- Reiseviner
- Utfordrerviner
- Nervi – Gattinara
- Den store reisen
- Tysk aften
- Juleviner
- Chile
- Loire
- Bordeaux
- Vulkanske viner
* Blindsmaking med Tennfjord
* Chablis – Vinkurs med vinmonopolet
* Burgund – Vinkurs med vinmonopolet - Sør-Afrika
* Juleøl 2016 - Afrika
- Fjellvin
- Hellas
- Chianti
- Pinot Noir fra New Zealand
* Vintur til Pfalz
* Juleøl 2017 - Pizzavin
- Middelhavsviner
- Cabernet Sauvignon (2)
- Pinot Gris / Pinot Grigio
- Alvarinho / Albarinho
* Ungdomsvinsmaking - Høstviner
* Juleøl 2018 - Canada
- Adriaterhavet
- Beaujolais
- Bobler
- Endrueviner
* Vintur til Portugal
* Høstviner med Ingvild Tennfjord - Vinens vugge