Vinsmakinger

  1. Lær å smake hvitvin
  2. Chardonnay’s mange ansikter
  3. Kjenn igjen kvalitet i hvitvin
  4. Bli kjent med Rosé
  5. Lær å smake rødvin
  6. Syrah´s mange ansikter
  7. Lær å kjenne igjen kvalitet i rødvin
  8. Østerrike
  9. Italienske fra Piemonte
  10. Catalonia – Spania
  11. Burgund – Pinot Noir
  12. Hvitvin og Rosé
  13. Spansk aften
  14. Cabernet Sauvignon
  15. Pinot Noir
  16. Amerika vs Frankrike
  17. Riesling
  18. Biodynamiske viner
  19. Rhonedalen
  20. Julespesial
  21. Bordeaux
  22. Mat og vin
  23. Rosè fra flere land
  24. Toscana
  25. Catalonia / Spania – Pre vintur
  26. Bli en vinsmaker
  27. Syre og garvestoff
  28. Stilforskjeller i hvitvin
  29. Sav. Blanc og Chardonnay + Smaken av fat
  30. Ferieviner
  31. Syrah og Pinot Noir
  32. Stilforskjeller i rødvin
  33. Reiseviner
  34. Utfordrerviner
  35. Nervi – Gattinara
  36. Den store reisen
  37. Tysk aften
  38. Juleviner
  39. Chile
  40. Loire
  41. Bordeaux
  42. Vulkanske viner
    * Blindsmaking med Tennfjord
    * Chablis – Vinkurs med vinmonopolet
    * Burgund – Vinkurs med vinmonopolet
  43. Sør-Afrika
    * Juleøl 2016
  44. Afrika
  45. Fjellvin
  46. Hellas
  47. Chianti
  48. Pinot Noir fra New Zealand
    * Vintur til Pfalz
    * Juleøl 2017
  49. Pizzavin
  50. Middelhavsviner
  51. Cabernet Sauvignon (2)
  52. Pinot Gris / Pinot Grigio
  53. Alvarinho / Albarinho
    * Ungdomsvinsmaking
  54. Høstviner
    * Juleøl 2018
  55. Canada
  56. Adriaterhavet
  57. Beaujolais
  58. Bobler
  59. Endrueviner
    * Vintur til Portugal
    * Høstviner med Ingvild Tennfjord
  60. Vinens vugge