Vinsmakinger – gammel
Dette er en gammel side. Prøv denne heller: https://www.joa-vinklubb.no/vinsmakinger-2/
- Lær å smake hvitvin
- Chardonnay’s mange ansikter
- Kjenn igjen kvalitet i hvitvin
- Bli kjent med Rosé
- Lær å smake rødvin
- Syrah´s mange ansikter
- Lær å kjenne igjen kvalitet i rødvin
- Østerrike
- Italienske fra Piemonte
- Catalonia – Spania
- Burgund – Pinot Noir
- Hvitvin og Rosé
- Spansk aften
- Cabernet Sauvignon
- Pinot Noir
- Amerika vs Frankrike
- Riesling
- Biodynamiske viner
- Rhonedalen
- Julespesial
- Bordeaux
- Mat og vin
- Rosè fra flere land
- Toscana
- Catalonia / Spania – Pre vintur
- Bli en vinsmaker
- Syre og garvestoff
- Stilforskjeller i hvitvin
- Sav. Blanc og Chardonnay + Smaken av fat
- Ferieviner
- Syrah og Pinot Noir
- Stilforskjeller i rødvin
- Reiseviner
- Utfordrerviner
- Nervi – Gattinara
- Den store reisen
- Tysk aften
- Juleviner
- Chile
- Loire
- Bordeaux
- Vulkanske viner
- Sør-Afrika
- Afrika
- Fjellvin
- Hellas
- Chianti
- Pinot Noir fra New Zealand
- Pizzavin
- Middelhavsviner
- Cabernet Sauvignon (2)
- Pinot Gris / Pinot Grigio
- Alvarinho / Albarinho
- Høstviner
- Canada
- Adriaterhavet
- Beaujolais
- Bobler
- Endrueviner
- Vinens vugge
- Savoie + lagringsvin
- Utvikling i vin
- Spätburgunder
- Silvaner
- Campania
- Ribera del Duoro
- Sonoma County
- Spontansmaking 2020