Vinsmaking

Vinsmaking med viner fra Afrika (og Libanon)

27.01.2017

Vinsmaking hos Svein Erik.
Med Svein Erik sin souvenir-vin fra Kenya som utgangspunkt valgte han å ha Afrika som utgangspunkt for kveldens viner. Ut over Sør-Afrika fant han ikke vin fra mer en ett annet afrikansk land; Marokko. Ivar fikk umiddelbart minner fra sine ungdomsår da han var innom Marokko på interrail.

IMG_0933

Vi hadde også et par viner fra Libanon som vi har hatt bekjentskap med tidligere. Ch. Musar har noen imponerende gode viner! Etter vinsmakingen vartet Svein Erik opp med et imponerende ostefat ferdig merket for anledningen (nysgjerrige vinklubb-medlemmer), samt et nydelig hjemmekokt fiken- og rødvins-syltetøy.

IMG_0935

Les mer her!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »

Som de fleste andre nettsteder benytter vi cookies, og dersom du fortsetter å surfe her aksepterer du bruken av disse.