No Image Available

The Oxford Companion to Wine

 Forfatter: Jancis Robinson and Julia Harding  Category: 3. Ekspert, 4. Nerd  Publisert: 2015  ISBN: 9780198705383  Sider: 835  Land: England  Språk: Engelsk
 Beskrivelse:

Denne mursteinen av et oppslagsverk ble første gang utgitt i 1994 og den 5. og foreløpig siste utgaven kom i 2023. Her finner du alt kan tenke deg å vite om vin, satt opp alfabetisk fra A til Z i et tradisjonelt leksikonformat. Her er det mer enn 4000 oppføringer som dekker emner fra historie, gjennom geografi, geologi, jordvitenskap, vindyrking, vinproduksjon, emballasje, akademia, teknologi og forskrifter –  til mennesker og steder, smaking, skriving og vinens språk. Boken har kryssreferanser som hjelper deg fra en oppføring til en annen, og får på denne måten alle disse temaene til å henge sammen.

Hvis du lurer på noe vinrelatert så finner du det her, i tillegg til mange ting som du ikke visste at du lurte på. Dette er ikke en bok som leses fra perm til perm, men et nyttig oppslagsverk for alt som kan tenkes å være relatert til vinens verden.

SEF


 Tilbake
Translate »

Som de fleste andre nettsteder benytter vi cookies, og dersom du fortsetter å surfe her aksepterer du bruken av disse.