Blåtur 2020

Joa Vinklubb på tur

To av fruene bestemte seg for å organisere blåtur for vinklubben med fruer. De planla tur i all hemmelighet, og overraskelsene kom på løpende bånd i løpet av en lørdag i august. Et par dager før avreise måtte vi levere en koffert med skifteklær og nødvendigheter til turkomiteen.

Dagen startet med en biltur til Sandnes der vi fikk servert sider fra Alde i Hardanger. Vi fikk utlevert vinglass, og nødvendige artikler (mat og vin) ble fordelt i sekkene til alle deltagerne.
Det ble en liten runde i Sandnes før vi endte opp på togstasjonen på Skeie.

Vi hoppet på sørgående tog uten å vite destinasjonen. På toget ble det quiz og spekulasjoner, før vi plutselig fikk beskjed om å gå av. Vi var på Hellvik, og forstod raskt at vi skulle følge stien til den gamle Jærbanen som ender i Egersund.
Vi trasket avsted sørover i den flotte naturen. Etter hvert ble det tid for pause der vi fikk servert litt nøtter og vin.

Turen gikk videre langs stien til vi ankom den gamle vokterboligen på Maurholen. Der var det på tide med lunch, og vi tryllet frem lekre retter fra sekkene. Turkomiteen hadde virkelig forberedt seg godt! Vi nøt tapas i det fri sammen med god vin.

Turen fortsatte i den fascinerende naturen helt til vi nådde parkeringsplassen ved Egersund. Der fikk vi servert en historie om vinklubben, sammen med t-skjorter med vinklubbens egen logo! Vi fikk også en utfordring for kvelden der mennene skulle komponere en sang som vi skulle fremføre på kvelden.
Den siste etappen av dagens tur gikk til Egersund sentrum, og Grand Hotell der vi skulle overnatte. Der fikk vi også utlevert koffertene som vi hadde levert til komiteen et par kvelder før.

Etter å ha fremført sangen for fruene fikk vi en ny flott overraskelse! Turen gik videre til vinkjelleren der vi fikk vinsmaking!

Og etter vinsmakingen fikk vi servert 3-retters middag med vinpakke i Eigra kjøkken og bar.

Det var en fantastisk flott tur med mange overraskelser og med god mat og drikke! Vi får håpe at dette kan bli en ny tradisjon i vinklubben!

Translate »

Som de fleste andre nettsteder benytter vi cookies, og dersom du fortsetter å surfe her aksepterer du bruken av disse.